hotely Fehendhoo: ten nejlepší hotel v Fehendhoo jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Fehendhoo : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-20

2024-04-21


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Fehendhoo, všechna ubytování v Fehendhoo

4 hvězdičkové hotely v Fehendhoo

3 hvězdičkové hotely v Fehendhoo

  • Fehendhoo Stay fotorgafie

    Fehendhoo Stay

    Fehendhoo Stay je umístěn poblíž Masjid a nabízí transfer na letiště, 24-hodinovou recepci a prádelnu pro pohodlí hostů. Friday mosque a Goidhoo jsou 10 minut a 10 minut jízdy od tohoto hotelu.

  • Hotel Olive Goidhoo MALDIVES fotorgafie

    Hotel Olive Goidhoo MALDIVES

    Obsahující 24-hodinovou bezpečnostní službu a směnárnu, hotel Hotel Olive Goidhoo najdete ve vzdálenosti 3 km od centra města Fehendhoo. Hotel Olive Goidhoo Fehendhoo je 3-hvězdičkový hotel umístěný…

  • Hotel Sama Garden Fehendhoo fotorgafie

    Hotel Sama Garden Fehendhoo

    3-hvězdičkový Hotel White Lagoon Fehendhoo je situován několik kroků od pláže. Hotel je vybaven 18 klimatizovanými pokoji. V ubytování je k dispozici 24-hodinová recepce, 24-hodinová pokojová služba…

  • Všech 3 hvězdičkové hotely »

Nabízíme 9 hotely v blízkosti v Fehendhoo Maledivy s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Fehendhoo, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Fehendhoo. Máme nabídky hotelu v centru Fehendhoo. Můžete si také rezervovat Fehendhoo hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."

mapa Fehendhoo