hotely Himandhoo: ten nejlepší hotel v Himandhoo jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Himandhoo : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-26

2024-04-27


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Himandhoo, všechna ubytování v Himandhoo

5hvězdičkové hotely v Himandhoo

  • Hotel Constance Moofushi Maldives Himandhoo fotorgafie

    Hotel Constance Moofushi Maldives Himandhoo

    Nacházející se 4,4 km od Himandhoo, hotel Hotel Constance Moofushi Maldives Male nabízí sluneční terasu, živou zábavu a noční klub. 5-hvězdičkový Hotel Constance Moofushi Maldives se nachází 10 km od…

  • Kandolhu Maldives Himandhoo fotorgafie

    Kandolhu Maldives Himandhoo

    Hotel Kandolhu Maldives Himandhoo nabízí 24-hodinovou recepci, pokojovou službu a služby concierge, a pokoje pro hosty s výhledem na oceán. 5-hvězdičkový Hotel Kandolhu Maldives se nachází 5 km od…

  • Všech 5 hvězdičkové hotely »

4 hvězdičkové hotely v Himandhoo

3 hvězdičkové hotely v Himandhoo

  • Kuri Himandhoo Inn fotorgafie

    Kuri Himandhoo Inn

    Kuri Himandhoo Inn nabízí ubytování ve městě Himandhoo a sluneční terasu, zahradu a restauraci. Himandhoo je vzdáleno 700 metrů, zatímco Moofushi je asi 4,9 km od ubytování.

  • Black Pearl Himandhoo fotorgafie

    Black Pearl Himandhoo

    Set in close vicinity of Himandhoo, the 3-star Black Pearl Himandhoo includes 10 rooms. Ukulhas Island is 36 km from the hotel, while Moofushi is a 10-minute ride away.

  • Všech 3 hvězdičkové hotely »

2 hvězdičkové hotely v Himandhoo

Nabízíme 12 hotely v blízkosti v Himandhoo Maledivy s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Himandhoo, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Himandhoo. Máme nabídky hotelu v centru Himandhoo. Můžete si také rezervovat Himandhoo hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."

mapa Himandhoo