hotely Feridhoo: ten nejlepší hotel v Feridhoo jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Feridhoo : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-27

2024-04-28


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Feridhoo, všechna ubytování v Feridhoo

4 hvězdičkové hotely v Feridhoo

3 hvězdičkové hotely v Feridhoo

  • Feridhoo Inn fotorgafie

    Feridhoo Inn

    Feridhoo Inn, který se nachází 500 metrů od Mosque, nabízí 24-hodinovou bezpečnostní službu a směnárnu po celém ubytování. Ubytování je situováno 1 km od centra města Feridhoo a 5 km od letiště Villa…

  • Sevinex Inn Feridhoo fotorgafie

    Sevinex Inn Feridhoo

    Obsahující 24-hodinovou bezpečnostní službu a bankomat, hotel Sevinex Inn najdete ve vzdálenosti 1 km od centra města Feridhoo. Nemovitost se nachází 8 minut chůze od Mosque.

  • Villa Rosa Maldives Feridhoo fotorgafie

    Villa Rosa Maldives Feridhoo

    3-hvězdičkový Villa Rosa Maldives Feridhoo, který se nachází jen 5 minut chůze od Mosque, nabízí transfer na letiště, 24-hodinovou bezpečnostní službu a úklidové služby. Ubytování je situováno 1 km…

  • Hotel Asaa View Maldives Feridhoo

  • Všech 3 hvězdičkové hotely »

2 hvězdičkové hotely v Feridhoo

Nabízíme 11 hotely v blízkosti v Feridhoo Maledivy s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Feridhoo, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Feridhoo. Máme nabídky hotelu v centru Feridhoo. Můžete si také rezervovat Feridhoo hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."